Sunday, 7 February 2016

Contoh Kertas Kerja Rombongan ke Luar Negara dengan Murid-Murid

Berikut adalah contoh Kertas Kerja Rombongan yang telah saya siapkan bagi kegunaan sekolah untuk membawa murid-murid menyertai rombongan ke Girl Guide Singapore tiga tahun yang lalu. Rombongan ini adalah dibawah program pengantarabangsaan Malaysia-Singapura bagi memenuhi Kebitaraan Pandu Puteri Tunas sekolah saya pada ketika itu.

Kertas kerja adalah suatu dokumentasi yang sangat penting sebelum memulakan sesuatu program. Kertas kerja harus dihasilkan dengan teliti dan sempurna. Segala perbelanjaan, tujuan rombongan, rancangan aktiviti, butiran peserta dan lain-lain maklumat perlu dinyatakan dengan jelas agar tidak timbul sebarang isu kelak. Dalam menghasilkan kertas kerja ini, saya juga ada membuat rujukan di blog-blog yang lain. Mohon maaf jika terdapat sebarang kekurangan kerana ini adalah merupakan kali pertama saya dilantik untuk menguruskan hal-hal berkaitan 'paperwork' untuk rombongan seperti ini.

Download : Contoh Kertas Kerja Rombongan ke Luar Negara

Rujuk post saya sebelum ini untuk melihat contoh surat permohonan  http://raihanjalaludin.blogspot.my/2016/02/contoh-surat-permohonan-membawa-murid.html

Good luck!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...