Friday, 13 April 2018

Koleksi Lagu Perbarisan


Haluuu people! Dalam kesibukkan sempat jugak hakak nak share kan lagu-lagu untuk perbarisan ni... Yela, skang ni kan musim sukan... Mana tahu korang perlukan lagu-lagu ni untuk memeriahkan acara sukan sekolah korang... Barulah semangat sket budak-budak tu nak berkawad kan! Hehe... Oh ya, lagu-lagu ni saya dapat dari group telegram Tutorial..ICT Saya cuma panjangkan perkongsian yang bermanfaat ni kepada rakan-rakan guru yang lain...

Berikut adalah lagu-lagu yang dikongsikan... Sekiranya anda berminat, boleh klik untuk download ya... :)








Semoga perkongsian ini bermanfaat. Doa-doakan juga untuk penyumbang lagu-lagu ni agar dia dipermudahkan urusan dan sentiasa dibawah rahmatNya, insyaAllah... Assalamualaikum... Babai

Nota kaki : Know that sometimes heartbreak happens just to push you to Allah... #hiddenblessings

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...