Kandungan Fail RPH 2020 - Versi 2 - Raihan Jalaludin's Blog

Latest

Friday, 29 November 2019

Kandungan Fail RPH 2020 - Versi 2


Hallluuuu!~

Hai semua! Assalamualaikum... Cuti-cuti ni korang buat apa? Saya ada design satu lagi set kandungan Fail RPH untuk kegunaan tahun 2020 nanti... Kalau ada yang berminat nak menggunakannya, silakan download ya... Macam biasa, design masih kekal simple cuma kali ni saya pilih tema 'watercolour'. Kalau korang masih guna fail, better ambik design ni la... Kurang sikit pakai ink... Hehe... Untuk menambah maklumat, korang just add textbox & taip la dalam textbox tu... Macam biasa, kandungan Fail RPH ni mengandungi:-

1) Muka depan
Nanti korang masukkan lencana sekolah sendiri ya...
2) Takwim Persekolahan 2020 - Saya dah siapkan untuk kedua-dua Kumpulan A dan B... Print la yang sesuai. 
3) Cuti Am 2020 - Anda boleh edit sendiri tarikh cuti ikut negeri masing-masing ok.
4) Partition Jadual Waktu Persendirian
5) Partition Jadual Waktu Kelas 
6) Senarai tugas - sila masukkan textbox untuk editing...
7) Maklumat Guru - Insert picture untuk masukkan gambar anda dan masukkan textbox untuk masukkan maklumat.
8) Visi KPM
9) Misi KPM


10) Visi Sekolah - masukkan lencana sekolah korang...
11) Misi Sekolah
12) Partition Rancangan Pengajaran Tahunan 2020
13) Partition Rancangan Pengajaran Harian 2020
**Boleh download tapak RPH versi BM, BI, Arab dan Jawi di Tapak RPH Raihan Jalaludin 
14) Partition Lembaran Markah Murid
15) Partition Senarai Nama Murid
16) Senarai Buku Rujukan - masukkan textbox untuk menaip terus dalam jadual yang disediakan


17) Penyeliaan, Pertemuan dan Perbincangan Professional
18) Catatan
19) Tarikh penghataran Fail Rekod Mengajar Untuk disemak oleh Guru Besar / Pengetua - Setiap Jumaat (Kumpulan B), Setiap Khamis (Kumpulan A)
20) Blank page sekiranya anda memerlukan untuk tambah partition/maklumat...

Kesemua ni dalam satu file powerpoint. Editable. InsyaAllah, sangat mudah untuk digunakan. Jangan lupa setiap kali nak tambah perkataan, korang just insert textbox je ya. Bagi yang menggunakan eRPH, sebelum upload ke drive anda, sila save dalam bentuk pdf setelah mengedit maklumat ya supaya semua cantik terletak... Takde lari sana-sini kotak tu... Huhu... 


Lihat design lama di sini...

2018 - http://www.raihanjalaludin.com/2017/11/kandungan-fail-rph-2018.html
2019 - https://www.raihanjalaludin.com/2018/11/kandungan-fail-rph-2019.html
2020 Versi 1 - https://www.raihanjalaludin.com/2019/11/kandungan-fail-rph-2020.html

Sekiranya terdapat sebarang kesilapan, mohon maklumkan kepada saya tauuu. Jangan lupa doakan kesihatan, kesejahteraan & kebahagian untuk saya hokayy!~ Thank you, gais! XOXO



Nak PLANNER PROFESSIONAL 2020 tak??
Harga???
Harga asal RM40 TAPIIII kita nak bagi RM30 jerr (exc. postage)
Guna link promo ni untuk dapatkan harga RM30 tu hokayyy...
READY STOCK! Order la banyak-banyak... Buat gift untuk kawan-kawan... :)
👉 http://www.wasap.my/+60199842761/RaihanNakPlannerPro2020 👈

Nota kaki : Yakinlah, akan ada sesuatu yang menantimu selepas banyak kesabaran yang dijalani, yang akan membuatkanmu terpana hingga kau lupa betapa pedihnya rasa sakit. 

No comments:

Post a Comment