e-Nilam Bahasa Inggeris (Cerita & Google Form Editable) - Raihan Jalaludin's Blog

Latest

Sunday, 22 November 2020

e-Nilam Bahasa Inggeris (Cerita & Google Form Editable)



Hi gais! Assalamualaikum...


Hari ni saya nak panjangkan perkongsian oleh Teacher Nor Idayu Binti Binti Idrus dari SK Kuala Tahan, Jerantut, Pahang. Alhamdulillah, beliau telah berkongsi template e-Nilam Bahasa Inggeris dengan saya semalam. Template ni editable tau... So, korang boleh edit mengikut citarasa korang. 


Di bawah ni, Teacher Ayu dah buatkan 10 template beserta dengan buku cerita sekali di dalamnya. Korang klik dulu pada link yang dikongsikan tu, kemudian copy masuk Drive korang... Lepas tu boleh la share dengan murid-murid. Jadi, korang dapatlah track record berapa ramai murid korang yang dah buat aktiviti ni... InsyaAllah... Buku pun dah ada dalam tu, jadi mudahlah... Takde nak fikir cari buku cerita ke apa ke... Dah ada siap-siap kat dalam link tu. Lepas baca boleh terus isi form... :)


E-NILAM BAHASA INGGERIS

Editable Google Form


Story 1

https://docs.google.com/forms/d/1bak_RRBKURC2Ms_de8-uoMF1EoFcB3w7O9pFJw2Koxs/copy


Story 2

https://docs.google.com/forms/d/16oFToSYRRdQahHS8GsLChTfEXKQUCUl0p8AVVZ7i-C4/copy


Story 3

https://docs.google.com/forms/d/1AO3st_Xztz9fRj6xt2huEOvuLY06y-K56-YH3BZyCkQ/copy


Story 4

https://docs.google.com/forms/d/1YfQGH7CirB6fL08jIhMC8ZzrwThoeXmkEl4zGRlrsoQ/copy



Okay gais! Sekian sahaja perkongsian untuk hari ini... Semoga bermanfaat ya. Doakan kesihatan, keselamatan & kesejahteraan Teacher Ayu dan saya juga ya... Semoga segala doa, kembali kepada kalian jua. Aamiin...

Nota kaki : Pasti selalu ada keadilan untuk setiap kejujuran dan kebenaran.

No comments:

Post a comment