FOR SALE : Modul Bahasa Inggeris Sekolah Rendah - Raihan Jalaludin's Blog

Latest

Thursday, 19 November 2020

FOR SALE : Modul Bahasa Inggeris Sekolah Rendah


Assalamualaikum gais! 


Halluuu... Maaf ye, izinkan saya berdagang di sini kali ni... Hahaha... Minggu lepas, sempat saya bertapa menyiapkan tujuh buah modul yang setiap satunya mengandungi 7 helai mukasurat... Sampai pening kepala mengadap laptop... Yelah, bukan mudah nak reka soalan... Lepas tu nak cari grafik yang eye-catching... Maklum la, budak-budak kat rumah mesti bosan, jadi memang saya bersungguh merekacipta aktiviti yang sesuai untuk menghilangkan kebosanan mereka, disamping mereka belajar Bahasa Inggeris. Ambil masa seminggu jugak untuk saya siapkan... Alhamdulillah... Allah izinkan... Siap juga akhirnya...



Modul Bahasa Inggeris Sekolah Rendah by Raihan Jalaludin

(Untuk kegunaan Peribadi & Kelas sahaja)


✅ Sesuai untuk murid tahun 3-6

✅ Untuk yang dah habis silibus BI pun boleh guna ni... Boleh cover 7 minggu punya PdPR. Satu set satu minggu.. Haa giteww!~ 

✅ Beli untuk anak-anak pun hokay! 


✅ Beli untuk guna tahun depan pun boleh... Nak guna untuk kelas relief pun boleh... Serius berbaloi...

✅ Setiap set mengandungi 7 helai lembaran kerja.

✅ Soalan termasuk Grammar, Writing (guided), Vocab, Language Games dll. (Bukan ikut syllabus ya... campur-campur...)

✅ Fail PDF dihantar menerusi Telegram/email.


✅ Beli 5 set, kita bagi FREE 2 Set! Tapau semua 7 Set hokay!~ 

✅ RM10 untuk 7 set tu... Murah kan? Yes, memang murah... Saya niat menjual sambil membantu rakan-rakan guru... InsyaAllah...


Ni post saya kat FB tempoh hari... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4099371896744480&id=100000151295950


Berminat? Kalau anda serius nak beli, sila Telegram saya di http://t.me/RaihanJalaludin bagi memudahkan urusan menghantar bahan... Semua details saya dah beri kat sini dengan jelas... 


Okay, nahhh saya belanja review/feedback dari guru-guru yang dah membeli modul ni... Serius babe, tak rugi belanja saya RM10 untuk modul-modul ni... Memang dicipta dengan penuh kasih sayang... Gituhhh... Haha... Yelah, walau macam mana bagus pun kita buat, pasti tak dapat nak penuhi citarasa semua orang, tapi jujur saya cakap, setakat ni belum ada negative feedback dari guru/ibubapa yang membeli... 


















Ada 7 set semuanya... Setiap satu ada 7 lembaran kerja di dalamnya... Kalau ada yang serius nak membeli, sila Telegram saya di http://t.me/RaihanJalaludin bagi memudahkan urusan menghantar bahan... 




Okay gais... Semoga bahan saya ni bermanfaat untuk murid-murid disamping dapat meringankan beban rakan-rakan guru untuk mencipta bahan PdP... Doakan ada rezeki saya untuk ini... Terima kasih kepada yang dah membeli, yang tolong promote... Yang sengaja bayar lebih... Terima kasih banyak-banyak... Semoga Allah limpahkan rezeki buat kalian semua... Aamiin... 💖


Nota kaki : Manfaat rezeki bukan terletak pada besar kecilnya melainkan kehalalan & keberkahannya.

No comments:

Post a comment