Koleksi Lagu Pendidikan Kesenian Tahun 2 - Raihan Jalaludin's Blog

Latest

Friday, 9 March 2018

Koleksi Lagu Pendidikan Kesenian Tahun 2


Haluuu gaise! Tak sempat nak tulis panjang-panjang... busy giler minggu ni. Sekolah kita orang tengah sibuk bersiap untuk sukan... Huhuhuu... Terpaksa redha dengan perubahan skala warna kulit... Hahahhaa... Panas wei skang! Haruslah muka pun hangus... Hukss! 

Okay gaise, ni koleksi lagu-lagu untuk subjek Pendidikan Kesenian bagi tahun 2 pulak. Bagi yang nak mendapatkan lagu-lagu Pendidikan Kesenian Tahun 1, saya dah up dalam post saya sebelum ni ye... Harap dapatlah membantu korang sedikit sebanyak dalam meringankan tugas korang mengajar subjek ni... Saya pun tolong kawan-kawan je ni... Saya sendiri tak mengajar pun subjek ni. Huhu... 













Selamat mendownload kawan-kawan! Haha... Btw, yang format mp3 tu sengaja saya masukkan sekali di sini. Andaikata korang nak guna radio je untuk mengajar/latih budak untuk persembahan menggunakan lagu-lagu ni, bolehlah guna yang format mp3 tu ye... Hokayy... Babai gaise! 💖 

Nota kaki: Ehhh... Tetiba macam tersuka pulak lagu ni... Hehehee... Best plak lagunya! Jom dengar...  😊

1 comment: