Peranan GPK, Admin, Guru & Murid Dalam Melaksanakan Google Classroom - Raihan Jalaludin's Blog

Latest

Friday, 24 January 2020

Peranan GPK, Admin, Guru & Murid Dalam Melaksanakan Google Classroom


Halluuu people!

Assalamualaikum... 

Cuti-cuti ni korang buat apa? Kemain panas kat Ipoh semenjak dua menjak ni haaa... Sakit tekak dah berhari-hari belum hilang lagi... Haihhh... 😖

Untuk kawan-kawan yang bakal menyambut Tahun Baru Cina esok, saya ucapkan semoga tahun ini lebih baik, cemerlang, kaya, sihat dan penuh dengan kebahagiaan ya... 💓

Okay, hari ni saya nak share satu lagi Slide pembentangan oleh sahabat saya, Encik Khairil Firmansyah Bin Anuar. Slide tentang peranan Pentadbir, Admin, Guru dan Murid Untuk Penggunaan Google Classroom, saya lihat amat membantu dalam memberikan pencerahan dan idea kepada guru-guru di luar sana untuk sama-sama memanfaatkan Google Classroom di sekolah. Slide ni ringkas je dan amat mudah untuk difahami. Download dan mungkin boleh print satu copy untuk simpanan di sekolah... So, bila nak guna, senang nak refer kan... 


Okay gais, semoga Slide peranan GPK, Admin, Guru dan Murid Untuk Google Classroom  ni dapat sedikit sebanyak membantu korang semua untuk mengoptimumkan penggunaannya di sekolah... Masing-masing kena tahu peranan, baru ler boleh berjalan program... Kannn! Hehe... Jangan lupa share dengan rakan-rakan yang lain. Semoga bermanfaat! Assalamualaikum...

Nota kaki : Kadang lebih baik diam daripada menjelaskan apa yang kita rasa. Kerana menyakitkan ketika mereka mampu mendengar tapi tidak memahami. 😞

No comments:

Post a comment